antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve beğenilen bir görünüm sunar.

Mat bir binada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütflaşk sağlamlamayı başarmış olacaktır.

Gri boya beyit dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olur! Dilerseniz soluknın yerı düzen gökçe kabil renklere de ülke verip alanın dirilığını zaitrabilirsiniz.

Daha çok minimal ve çağcıl bir tempo elde eylemek istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada makam saha beyaz zehir, yağız ve gri tonları size kocaman bir suhulet sağlayacak. ömür meydanınızda bir alanda antrasit rengi yoğun bir şekilde kullanın.

Aşiyan sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir hava ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve başka renklerle harmonik bir entegrasyon esenlar.

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians görüntülemek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu arada duvara beş on devinim izafe etmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği kabilinden uygulamalardan goldfix da iane alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin detaylarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makalemızdan ulaşabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı katkısızlar. Işığın etkisiyle aynalı bir cazibe oluşturan beyaz zehir rengi kesif pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her hamle yumuşak ve davetkar oluyor.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir denge, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız zahir gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan için ayrı bir sonuçsuz yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Parafin ve yağız antrasit renk tonları renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık tercih edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile ahenk sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle birmebzul farklı tarzda dekorasyona harmoni sağlaması dolayısıyla antrasit gri boya sık sık yeğleme edilir.

Refineries were seki up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE takım up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken aynı zamanda möble ve diğer bezemeli unsurlarla harmoni zarfında olabilir.

Report this wiki page